Cryo Glow

Η θεραπεία που “παγώνει” τον χρόνο και την λάμψη!
Η θεραπεία CRYO-GLOW είναι ένα ακόμη επίτευγμα της ιατρικής κοσμετολογίας με τη χρήση της ψυχρής ροής CO2.

Είναι ο τέλειος συνδυασμός της βιοδιεργετικής επίδρασης της κρυοθεραπείας – θερμοθεραπείας και της διείσδυσης των ενεργών συστατικών που εφαρμόζονται στο δέρμα. Η θεραπεία αποτελεί την λεγόμενη δερμο – κρυο – θερμοφόρηση που επιτυγχάνει την τόνωση των δερματικών ιστών.

Το CRYO-GLOW είναι μία συσκευή υψηλής ισχύος και με προηγμένο λογισμικό που συνδυάζει την ψυχρή ροή CO2 σε υψηλή πίεση και τα κονιορτοποιημένα ενεργά συστατικά του εξατομικευμένου μεσοθεραπευτικού κοκτέιλ, προσφέροντας στο δέρμα μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη εμπειρία βαθιάς ενυδάτωσης και ισχυρής τόνωσης.

Η μέθοδος εκμεταλλεύεται το θερμοηλεκτρικό φαινόμενο “Peltier”, όπου το ηλεκτρικό ρεύμα διερχόμενο με διαφορετική φορά ( θετικό ή αρνητικό ) παρέχει ψύξη – θέρμανση.

Μηχανισμός δράσης:

Το CRYO-GLOW παρέχεται σταθερά και συνεχώς με αποτέλεσμα την ταχεία μείωση της θερμοκρασίας του δέρματος και τη διαπύδηση της ψύξης στις βαθύτερες στοιβάδες. Η μεταφορά του ψύχους μέσω της ψυχρής ροής CO2, κατά τη θεραπεία πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα, τόσο επιφανειακά όσο και βαθύτερα.

Ταυτόχρονα, ενεργοποιούνται από το δερματικό ιστό δύο μηχανισμοί αγωγιμότητας, η άμεση επαφή και η συναγωγή, οι οποίοι χρησιμοποιώντας την αρτηριακή και φλεβική μικροκυκλοφορία οδηγούν την ψυχρή ροή CO2 στο βαθύτερο χόριο.

Τι επιτυγχάνει:

Το δέρμα υποβάλλεται για ελάχιστα λεπτά σε ψύξη στους – 10 βαθμούς Κελσίου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Με τη θεραπεία επιτυγχάνονται 5 κύριες δράσεις:
 1. Ελεγχόμενη αναλγησία
 2. ΔΕΡΜΟ – ΚΡΥΟ – ΦΟΡΕΣΗ Η εναλλαγή θερμοκρασίας στο χόριο του δέρματος οδηγεί σε διαταραχή της πολικότητας με αποτέλεσμα την αγγειοσυστολή και αγγειοδιαστολή της μικροκυκλοφορίας και του φαινομένου άντλησης και αποτοξίνωσης. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπεται διανομή των ενεργών συστατικών με αποτελεσματικότητα.
 3. Βελτιώνει την κυτταρική ενέργεια του δέρματος αυξάνοντας το ATP και βελτιώνει το κυτταρικό μεταβολισμό.
 4. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τα δερματικά και τα τριχοειδή αγγεία υποβάλλονται σε αγγειοσυστολή, ακολουθούμενη από αγγειοδιαστολή. Αυτό ενεργοποιεί τους αποτοξινοτικούς μηχανισμούς του δέρματος και αναγκάζει τις τοξίνες που αποθηκεύονται σε στρώματα να διασπώνται και να αποβάλλονται.
 5. Η αύξηση της μικροκυκλοφορίας του αίματος λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης (Cryo – Carboxytherapy) αυξάνει την οξυγόνωσή των ιστών με αποτέλεσμα την αποδοτικότερη λειτουργία των ινοβλαστών ενεργοποιώντας έτσι την παραγωγή κολλαγόνου, αφήνοντας το δέρμα σφριγηλό και σφιχτό.
Αποτελέσματα:

Το CRYO-GLOW βελτιώνει την γενική κατάσταση του δέρματος αυξάνοντας την παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στο δέρμα.

Επιδερμίδα:
 1. Λαμπερή, φωτεινή, νεανική, αναζωογονημένη, φρέσκια, όμορφη Αύξηση του τόνου του δέρματος
 2. Μείωση της ερυθρότητας
 3. Εξάλειψη φλεγμονής – ερεθισμού
 4. Σύσφιξη των πόρων
 5. Λείανση – μείωση εμφάνισης ρυτίδων και λεπτών γραμμών
 6. Καταπολέμηση της χαλάρωσης των ιστών – αναδιαμόρφωση της δομής του προσώπου
 7. Μείωση ή εξάλειψη οιδήματος γύρω από τα μάτια

Ανακουφιστική θεραπεία για φλεγμονώδεις δερματικές παθήσεις όπως ακμή, ροδόχρου νόσο και άλλα Βελτίωση της κυτταρίτιδας μέσω της αύξησης του ρυθμού μεταβολισμού και ενεργοποιήσεις των αποτοξινοτικών μηχανισμών του δέρματος.

Στέλιος Αγγελίδης
Δερματολόγος

……………………………………………………………………………………………………………………