Μικροδερμαπόξεση

Η μικροδερμαπόξεση είναι η μέθοδος με την οποία απομακρύνεται η εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας η κερατίνη όταν αυτή έχει υποστεί κάποιου είδους τραυματισμό ή βλάβη.

Ενδείξεις:

  • Παθήσεις ακμής (με ανοιχτούς και κλειστούς φαγέσωρες)
  • Προβλήματα επιφανειακής υφής στη φωτογήρανση του δέρματος (ιδιαίτερα κατά τις πρώιμες φάσης της)
  • Λεπτές ρυτίδες
  • Δυσχρωμίες
  • Ουλές ακμής

Με την μικροδερμοαπόξεση διεγείρουμε τους ινοβλάστες του χορίου να παράγουν νέα επιδερμίδα ποιό ελαστική, λεία και καθαρή και ενισχύουμε τη διείσδυση των δραστικών ουσιών των καλλυντικών.

Τρόποι θεραπείας:

1. Κλασσική συσκευή: Ένα λεπτό ρεύμα σωματιδίων (οξείδιο αργιλίου ή χλωριούχο νάτριο ή μικροκρύσταλλοι κορουνδίου) κατευθύνεται στο δέρμα μέσω ενός συστήματος παροχής πεπιεσμένου αέρα. Τα σωματίδια και τα επιφανειακά κυτταρικά συντρίμματα αναρροφώνται κατόπιν και πάλι μέσα στο μηχάνημα.
2. Μηχάνημα Face-Up: Το face-up είναι ένα καινοτόμο και αποτελεσματικό μικρολειαντικό, μικροαποξεσιακό σύστημα το οποίο συνδυάζει απολέπιση και μασάζ. Έχει μια ειδική, περιστρεφόμενη κεφαλή μικροδονήσεων που απολεπίζει κάνοντας ταυτόχρονα μασάζ στο δέρμα. Η κυκλική κίνηση της κεφαλής εξαλείφει όλες τις ατέλειες και τις ακαθαρσίες, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και απαλό. Την ίδια στιγμή, τα μικροκύματα κάνουν μασάζ στο δέρμα, διεγείροντας και τονώνοντας τους μύες του προσώπου, βελτιώνοντας την κυκλοφορία και κάνοντας την συνεδρία ιδιαίτερα χαλαρή και ξεκούραστη για τον πελάτη.

Μηχανισμός δράσης Αφαίρεση της κερατίνης στιβάδας, με ελάχιστη μόνο διάσπαση του χαμηλότερου μέρους της επιδερμίδας.
H αφαίρεση της κεράτινης στιβάδας και των επιφανειακών συντριμμάτων διεγείρει ταχύτερο επιδερμικό πολλαπλασιασμό και έτσι οδηγεί σε μια αίσθηση ανανέωσης της επιφάνειας του δέρματος και ανανεωμένη εμφάνιση. Η ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει στην εργασία της, να χρησιμοποιήσει μέικ-απ και να καθαρίζει καθημερινά το πρόσωπό της σχεδόν αμέσως από τη θεραπεία. Πρόκειται για επέμβαση που μπορεί να γίνει στο διάλειμμα του μεσημεριανού φαγητού (a «lunchtime» procedure).

Ποιοι μπορούν να κάνουν τη θεραπεία:

Όλοι είναι καλοί υποψήφιοι για τη θεραπεία αυτή.

Στέλιος Αγγελίδης
Δερματολόγος

……………………………………………………………………………………………………………………

VIDEO tv

……………………………………………………………………………………………………………………

VIDEO Θεραπείας

……………………………………………………………………………………………………………………

ΠΡΙΝ – ΜΕΤΑ

……………………………………………………………………………………………………………………