Ραβδώσεις – Ραγάδες – Skin Streak Lift

Μέχρι σήμερα, αποτελεσματική θεραπεία για τις ραβδώσεις δεν υπήρχε και επομένως οι θεραπευτικές λύσεις ήταν «υπό συζήτηση» για την αποτελεσματικότητά τους. Ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης με την βοήθεια της πλέον προηγμένης τεχνολογίας Tight Lift, (κατά αποκλειστικότητα) και της δερματολογικής τεχνογνωσίας δίνει οριστική λύση στο μέχρι τώρα δισεπίλυτο πρόβλημα των ραβδώσεων.

Τι είναι οι ραβδώσεις;

Είναι τα γνωστά αντιαισθητικά γραμμοειδή ανοίγματα του δέρματος. Είναι ουσιαστικά ένα είδος ατροφικής ουλής του δέρματος, με καταστροφή της φυσιολογικής αρχιτεκτονικής του συνδετικού ιστού.

Αιτιολογία ραβδώσεων

Τα κυριότερα αίτια είναι: Κληρονομικότητα Ορμονικές μεταβολές (π.χ. αύξηση οιστρογόνων στην εγκυμοσύνη) Περίσσια κορτιζόνης (είτε ενδογενώς – (νόσος Cushing), είτε από εξωγενή χορήγηση συστηματικά και τοπικά). Απότομες μεταβολές της τάσης που ασκείται στο δέρμα (εγκυμοσύνη, εφηβεία, γρήγορη ανάπτυξη και αύξηση ύψους).

Πως δημιουργούνται;

Προκαλείται έλλειψη υποστηρικτικού ιστού και σταδιακά παρουσιάζεται μια μεταβολή από την ερυθρή σε μια ιώδη αρχικά και στη συνέχεια σε μια λευκόχρωμη απόχρωση της περιοχής. Το τελευταίο στάδιο του λευκού χρώματος αποτελεί ατροφική βλάβη.

Που εμφανίζονται;

Εμφανίζονται σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, στήθος, βραχίονες.

Η επαναστατική μέθοδος θεραπείας Skin Streak Lift. Ο Δερματολόγος Αγγελίδης Στέλιος εφαρμόζει κατά αποκλειστικότητα ειδικά πρωτόκολλα θεραπειών χρησιμοποιώντας (την μοναδική τεχνολογία στην Ελλάδα Τight – lift). Με την εφαρμογή του Τight – lift επιτυγχάνουμε στοχευμένη κλασματική διέγερση των ινοβλαστών (σε βάθος έως 3,5mm που καμία άλλη τεχνολογία δεν μπορεί να το καταφέρει) με τα εξής αποτελέσματα:

  • Αποκατάσταση της φυσιολογικής δομής του δέρματος
  • Μείωση – εξαφάνιση του ανάγλυφου του δέρματος
  • Μείωση – εξαφάνιση της χρωματικής αντίθεσης

Άμεση και εμφανής μείωση του εύρους της ράβδωσης από την πρώτη συνεδρία «Γέμισμα» της πάσχουσας με νέο και υγιή κολλαγόνο Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Η θεραπεία είναι αποτελεσματική:

  • Σε κάθε τύπου ράβδωση
  • Σε κάθε χρώματος
  • Σε κάθε μεγέθους
  • Σε κάθε παλαιότητας

Στέλιος Αγγελίδης
Δερματολόγος

……………………………………………………………………………………………………………………

VIDEO tv

……………………………………………………………………………………………………………………

ΠΡΙΝ – ΜΕΤΑ

ragades1

ragades

ragades_new

……………………………………………………………………………………………………………………