Περιοδικό “HELLO!”: H Μαρία Μπεκατώρου ομορφαίνει, στο “Νarcissus”!
November 28, 2015
Περιοδικό “Men’sHealth”: Υγιή πόδια, χωρίς μύκητες.
November 28, 2015
Περιοδικό “HELLO!”: H Μαρία Μπεκατώρου ομορφαίνει, στο “Νarcissus”!
November 28, 2015
Περιοδικό “Men’sHealth”: Υγιή πόδια, χωρίς μύκητες.
November 28, 2015

Περιοδικό “Men’sHealth”: Vaser Shape και αντίο “σωσίβιο”!

Aν θέλεις να χάσεις λίπος εύκολα και χωρίς πόνο, τσέκαρε τη νέα μέθοδο του Vaser Shape, για να απαλλαχθείς από το σωσίβιο μια και καλή.

Οι 6-PACK ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΑΠΙΑΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ενώ το αντιαισθητικό σωσίβιο γύρω από την κοιλιά είναι αποφασισμένο να σε “προστατεύσει” κι αυτό το καλοκαίρι. Οι προσπάθειές σου να διώξεις το τοπικό πάχος με δίαιτα και γυμναστική δεν έχουν αποδώσει, αλλά δεν είσαι διατεθειμένος να υποβληθείς σε χειρουργική λιποαναρρόφηση. Αν έχεις βρεθεί σε αδιέξοδο, ο Στέλιος Αγγελίδης, δερματολόγος και συνεργάτης του Men’s Health, έχει να σου προτείνει το Vaser Shape, μια πρωτοποριακή μη επεμβατική μέθοδο που υπόσχεται να διώξει μια για πάντα το επίμονο τοπικό λίπος από το σώμα σου.

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Το Vaser Shape είναι μια θεραπεία καταστροφής λιποκυτάρων μη επεμβατική, μη χειρουργική, χωρίς παρενέργειες. Διαλύει το τοπικό λίπος αναίμακτα και ανώδυνα και σε απαλλάσσει από αυτό βελτιώνοντας τη σωματική σου εμφάνιση. Οι ιδανικοί υποφήφιοι είναι άτομα φυσιολογικού ή ελαφρώς αυξημένου σωματικού βάρους με τοπικό πάχος, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και σε υπέρβαρους ή παχύσαρκους σε συνδυασμό με διατροφή κι άσκηση. Το Vaser Shape κάνει λιπογλυπτική σε πολλές περιοχές του σώματος, όπως στην κοιλιά, στους μηρούς, στους γλουτούς, στα γόνατα, στο στήθος και το διπλοσάγονο.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΛΙΠΟΣ

Στηρίζεται στην επιλεκτική δράση των υπερήχων στα λιποκύτταρα. Ο ειδικός εφάπτει και μετακινεί πάνω στην προβληματική περιοχή μια ειδική κεφαλή υπερήχων. Τα κύματα υπερήχων φτάνουν στα λιποκύτταρα και καταστρέφουν τις μεμβράνες τους, οπότε αυτά διασπώνται και αδειάζουν το περιεχόμενο τους (κυρίως τριγλυκερίδια και ελεύθερα λιπαρά οξέα) στον μεσοκυττάριο χώρο. Στη συνέχεια, η λέμφος παραλαμβάνει το περιεχόμενο αυτό και μέσω του κυκλοφορικού συστήματος του οργανισμού το πάει στους νεφρούς, απ’ όπου κι αποβάλλεται με τα ούρα. Επειδή τα λιποκύτταρα είναι περισσότερο ευαίσθητα από τα υπόλοιπα σωματικά κύτταρα, τα γειτονικά κύτταρα και οι ιστοί δεν επηρεάζονται, οπότε δεν προκαλείται καμία βλάβη στο δέρμα, στα αγγεία, στα νεύρα, στους μυς και τα οστά της περιοχής. Γίνεται αναίμακτα, χωρίς αναισθησία, δεν έχει παρενέργειες και δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης. Ο ασθενής μπορεί να κάνει άμεσα οποιαδήποτε δραστηριότητα.

ΚΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Πριν από την κυρίως θερπαπεία προηγείται ειδικός διαγνωστικός έλεγχος υπερήχων, που καθορίζει μέσω αλγορίθμου το χρόνο και τον αριθμό των συνεδριών που απαιτούνται για κάθε ασθενή. Ανάλογα με τον αριθμό των περιοχών στις οποίες θα γίνει η επέμβαση, η κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 λεπτά έως 1 ώρα περίπου. Κατά τη διάρκεια της, ο ασθενής δεν έχει καμία ενόχληση και το μόνο που νοιώθει είναι μια αίσθηση θερμότητας. Μια βδομάδα μετά την κυρίως θεραπεία ακολουθεί λεμφικό μασάζ με υπερήχους, που βοηθά στην αποβολή των κυτταρικών μεμβρανών και υπολειμμάτων. Για καλύτερα αποτελέσματα σε όλη τη διαδικασία, ο ασθενής θα πρέπει να καταναλώνει 2-3 λίτρα νερό την ημέρα και να ακολουθεί υγιεινή διατροφή και μέτριας έντασης σωματικής άσκηση.

ΩΦΕΛΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Επιτυγχάνεται μείωση του τοπικού πάχους με απώλεια 2-6 εκατοστών σε κάθε συνεδρία και βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Επειδή τα λιποκύτταρα δεν αφυδατώνονται ή συρρικνώνονται αλλά καταστρέφονται, τα αποτελέσματα είναι μόνιμα. Επιπλέον, λόγω της θερμότητας που αναπτύσσεται στην περιοχή κατά τη θεραπεία, διεγείρεται η δραστηριότητα των ινοβλαστών της περιοχής για παραγωγή κολλαγόνου, γεγονός που βελτιώνει την υφή του δέρματος και σε συνδυασμό με τη σταδιακή απομάκρυνση του λίπους επιτρέπει στο δέρμα να προσαρμόζεται χωρίς χαλάρωση.

men2-min