bovary.gr: Μεσοθεραπεία, έξτρα λάμψη λίγο πριν τις γιορτές!

tlife.gr: Αισθητικές επεμβάσεις και λάθη στην εφαρμογή τους
November 10, 2022
bovary.gr: Πώς η beauty editor έχασε 3 εκατοστά από την περιοχή της κοιλιάς σε μια συνεδρία!
February 7, 2023
tlife.gr: Αισθητικές επεμβάσεις και λάθη στην εφαρμογή τους
November 10, 2022
bovary.gr: Πώς η beauty editor έχασε 3 εκατοστά από την περιοχή της κοιλιάς σε μια συνεδρία!
February 7, 2023

bovary.gr: Μεσοθεραπεία, έξτρα λάμψη λίγο πριν τις γιορτές!

Η beauty editor έκανε την πρώτη της ενέσιμη μεσοθεραπεία και αποκαλύπτει την εμπειρία της

 

Παραμονές εορτών αναζητώ αυτή την έξτρα λάμψη.

Τη λάμψη που πηγάζει εκ των έσω και δεν μπορe;i να αποδοθεί με κανένα makeup, με κανένα highlighter.

Επενδύοντας στην περιποίηση της επιδερμίδας και με μία επίσκεψη σε έναν εξειδικευμένο ιατρό μπορεί κανείς να αποκτήσει την καλύτερη επιδερμίδα που είχε ποτέ ονειρευτεί.

Για εμένα, ο καλύτερος ιατρός, ο master του υγιούς, λαμπερού προσώπου είναι ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι το Narcissus by Stelios Angelidis. Κάθε φορά που θέλω να ανανεωθώ, να επενδύσω στην υγεία του δέρματος, το συγκεκριμένο ιατρείο είναι για εμένα μονόδρομος.

Αυτή τη φορά επισκέφθηκα το ιατρείο, μία εβδομάδα πριν τις διακοπές των εορτών, με στόχο να αποκτήσω λαμπερή επιδερμίδα. Συγκεκριμένα, είχα στο μυαλό μου να κάνω μεσοθεραπεία, η θεραπεία που μου έχουν προτείνει αρκετοί, έτσι ώστε να λάμψει το πρόσωπό μου -ως beauty editor έχει τύχει να διαβάσω αρκετά άρθρα για την εν λόγω θεραπεία και ήθελα να τη δοκιμάσω.

Όταν ανέφερα στον ίδιο τον ιατρό, Στέλιο Αγγελίδη ότι με ενδιαφέρει η μεσοθεραπεία, ο ίδιος με ρώτησε «ποιο είδος μεσοθεραπείας;». Πραγματικά, πρέπει να μου ανέφερε πάνω από 10 διαφορετικά είδη μεσοθεραπείας, κάποια από τα οποία γίνονται επιδερμικά άλλα ενέσιμα.

Στο άκουσμα της ενέσιμης μεσοθεραπείας, με στόχο να πατήσουμε ένα «pause» στη ροδρόχρου ακμή που αντιμετωπίζω, δεν θα σας κρύψω ότι κάπως αγχώθηκα. Σαφώς, η λέξη «ενέσιμο» είναι κάτι που αγχώνει τους πάντες και εγώ δεν είμαι η εξαίρεση.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα instagram stories που μοιράστηκα την ημέρα της επίσκεψής μου, η διαδικασία ήταν πραγματικά ανώδυνη. Οι εκφράσεις του προσώπου εκφράζουν στο 100% ότι δεν αισθανόμουν τίποτα, παρά μόνο ελάχιστη ενόχληση, με κάποια τσιμπήματα, σε συγκεκριμένα σημεία.

Βήμα – Βήμα η εμπειρία μου!

            

Πριν τη θεραπεία, ο ιατρός με ενημέρωσε για τους λόγους που πρέπει να κάνω ενέσιμη μεσοθεραπεία και για τα συστατικά που θα εισχωρήσουν στην επιδερμίδα. Επιπλέον, με ενημέρωσε ότι τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να φαίνονται τις προσεχείς τρεις με τέσσερις ημέρες, ενώ στο επόμενο εικοσαήμερο πρέπει να είμαι στο ιατρείο για την επόμενη μεσοθεραπεία.

Όταν ακολουθείτε μία θεραπεία -όπως εγώ για τη ροδόχρου ακμή- απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός συνεδριών, ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Μετά την εμπειρία μου στο ιατρείο του Στέλιου Αγγελίδη πρέπει να τονίσω ότι σήμερα, σχεδόν μία εβδομάδα μετά, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Τολμώ να πω ότι ποτέ δεν έχω δει το πρόσωπο μου τόσο λαμπερό, ενώ αυτή η χαρακτηριστική κοκκινίλα της ροδόχρου, όταν ζεσταίνομαι ή πιω ένα κρασί παραπάνω, ανήκει στο παρελθόν. Το πιο σημαντικό που πρέπει να αναφέρω είναι ότι, κάθε θεραπεία είναι εξατομικευμένη στις ανάγκες της επιδερμίδας, δεν έχει νόημα ο καθένας να αναλύει τι έκανε στο πρόσωπό του, αλλά ούτε να προτείνει σε κάποιον φίλο ή γνωστό να κάνει το ίδιο.

Κάθε ένας είναι απαραίτητο να επισκέπτεται τον ιατρό του, ώστε να γίνει η απαραίτητη ανάλυση της επιδερμίδας του.

Η δική μου επιλογή, ο μονόδρομος όπως αναφέρω και παραπάνω, είναι ο Στέλιος Αγγελίδης. Μαζί θα ασχοληθούμε με αυτό το «δύσκολο κομμάτι», τη γνωστή σε πολλούς αλλά και άγνωστη για αρκετούς ροδόχρου ακμή, η οποία, κάνοντας τις κατάλληλες θεραπείες και φυσικά ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του γιατρού, παραμένει σε ύφεση.

Αυτή ήταν η πρώτη μου ενέσιμη μεσοθεραπεία και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένη. Σας υπόσχομαι να επιστρέψω με περισσότερες πληροφορίες, στο επόμενο ραντεβού μου στον ιατρό, σε περίπου 15 ημέρες.

Στέλιος Αγγελίδης
Δερματολόγος
Επιστημονικός συνεργάτης στο “bovary.gr